Csoportos hangfürdő – március 3.

A kb. két órás program során lehetőséged lesz elcsendesülni, ellazulni, a hangok szárnyán utazni. A téged foglalkoztató témával jöhetsz, belül már korábban készítheted a lelkedet arra, hogy itt teret kap és elmondhatja, amit szeretne. Jó, ha az előtte lévő napokban már foglalkozol azzal, hogy itt egy kedves és békés térbe érkezel, ami számodra jó dolgokat tartogat. Jó, ha kipihenten érkezel.

Megérkezésünk után ráhangolódunk az utazásra, és megosztjuk egymással, hogy mivel érkeztünk, hogy vagyunk. Mindenki olyan mértékben, ahogy szeretné.

A hangtálak és más hangkeltő eszközök, hangszerek mélyebb tudatállapotba segítenek, hogy felülemelkedhess a hétköznapi gondolatok áramlásán, és válaszokat vagy jó kérdéseket, vagy más formában üzeneteket kapj tudatod mélyebb rétegeiből.

A hangutazás után megosztó körben mondhatod el érzésed szerint, hogy mit tapasztaltál, és hallgathatod meg, hogy társaid mit éltek át. A közös emberi tapasztalatok meghallgatása, megosztása csodálatos élmény tud lenni önmagában.

Javaslom, hogy aznap keveset és könnyű ételeket egyél, hogy könnyed állapotban érkezz. A nehéz ételek, a sok szénhidrát, cukor tompítja a tudatot, kevésbé alkalmas állapotba hoz a belső utazásokra, a koffein zaklatottá, felpörgetetté teszi az elmét. Lehetőleg 2 órával előtte már ne egyél, tehát aznap könnyed és korai ebéd javasolt, kávé nélkül. Hozhatsz magaddal jegyzetfüzetet, amibe leírhatod a tapasztalataidat.

Kérlek, érkezz pontosan, hogy időben elkezdhessük együtt a programot.

A program végén – kb. 17-17:30-ig – közösen beszélgethetünk és falatozhatunk kicsit  az általunk hozott és megosztott kis elemózsiákból. Ha van kedved, hozz valamit a batyudban!

Ha kérdésed van, keress meg a lenti elérhetőségek valamelyikén!

Szeretettel várlak,

Bruck Márton

mauri-bodywork.hu

marton@mauri-bodywork.hu

+36 20 919 3344

Facebook
koru_pms

Elérhetőség

Beszéljünk!

Nézz körül az oldalamon!