Kapcsolataink belső valósága

Ma-uir bodywork a kapcsolatok valóságának vizsgálatára, Pikorua, maori

Ellazulni jó. Amikor a test és az elme relaxált, minden más.

A MA-URI bodywork különleges alkalom testnek, léleknek, hogy megpihenjen a hétköznapi feszültségekből, feltöltődjön, új energiát kapjon.

Amikor kapcsolatainkat tekintjük, fontos, hogy milyen állapotból tekintünk rájuk. Állapotunk befolyásolja, hogy milyen érzéseink és következtetéseink lesznek. Amikor a test és az elme feszes, azok a mintázatok jelennek meg, melyek mentén az elménk működik. Ezek a múltból fakadnak. Nem tisztán a jelen pillanatot érzékeljük tehát, hanem a jelen vegyül a múlt árnyaival.

Ha a jelen pillanatot, aktuális helyzetet, a mostani valóságot akarjuk érzékelni, és aszerint kapcsolódni valakihez, segít a test és az elme ellazulása. Ez az állapot lehetővé teszi, hogy megvizsgáljuk magunkban: milyen minőségben szeretnék kapcsolódni, mik a valódi igényeim vele kapcsolatban. Ezután lehetséges – persze kihívásokkal teli lehet – eszerint kommunikálni, cselekedni. Magamhoz hitelesen.

A képen látható maori szimbólum a Pikorua (csavar). Szimbolizálja (egyebek mellett) két ember olyan szoros – akár szerelmi, akár más jellegű – kapcsolatát, amiben mindig összeköttetésben maradnak, akkor is, ha saját útjuk néhol keresztezi egymást és megosztják egymással életüket, néhol távolabb kerülnek egymástól. Mutatja a kapcsolatban lévő erőt, szeretetet, hűséget.

Ha valakivel a kapcsolódás fontos – legyen akár éppen feszült a viszony -, és a Pikorua szombólumot szívesen használnád a jelképezésére, akkor megérdemel annyit, hogy a kapcsolat belső, jelen pillanatban meglévő valóságát, igazi minőségeit megvizsgáld. Mit is jelent nekem? Mi is a valódi szándékom és igényem?

Ha valóban azt érzékeljük, ami van, ami lenni akar kapcsolatainkban – az elme régi mintázataiból felszabadultabban -, kedvezőbben alakítjuk életünket, az elágazásokban a megfelelő irányba megyünk.

Eljössz pihenni, ellazulni, máshogyan rátekinteni? (klikk ide!)

Ha szeretnél értesülni további íráskról, like-old FB oldalamat!

MA-URI Bodywork

Teljes testet érintő, masszázs szerű különleges, ellazító kezelés.

Facebook
koru_pms

Elérhetőség

Beszéljünk!

Nézz körül az oldalamon!