Időpont-egyeztetés

Időpont-egyeztetés menete

Felveszed velem a kapcsolatot

Hívj fel, vagy
az alábbi űrlapon, vagy e-mailben, írj nekem!

Egyeztetünk időpontot, tisztázzuk a kérdéseket

Telefonon beszélünk, és egyrészt az időpontot tisztázzuk, másrészt azt, hogy mivel kerestél meg, milyen problémára keressük a gyógyírt, illetve milyen állapotban vagy (amit tudnom kell a kezeléshez.)

A megbeszélt időpont, lemondási mód

A megbeszélt időpontra érkezel, kérlek pontosan kérkezz, esetleg pár percel előbb.
Ha valami ok miatt le kell mondanod, akkor 24 órával előtte mondd le! Köszönöm, ha még előbb teszed ilyen esetben, hogy másnak is legyen lehetősége kezelést kapni.
Lemondás telefonon, vagy jó előre írásban, és ilyen esetben akkor van lemondva, ha megírom, hogy vettem az üzenetet. (Egy sms, e-mail sajnos nem biztosíték manapság, hogy azt észre is veszi az ember, annyi üzenet van.)

Időpont-egyeztetés

Hogyan zajlik egy kezelés, mire számíthatsz?

1

Megérkezés, lelassulás

2

Az aktuális helyzet megbeszélése, kérdések tisztázása

3

Kezelés

4

Összeszeded magad, nyugodtan elkészülsz az induláshoz

Vélemények

Nem az első alkalom volt különleges, hanem a második. Egyfajta félálomba merültem és "látomásom" volt. Napokig velem maradt az a kép meg az üzenete.
Adrián
Nagyon jó, teljes testi-lelki ellazulás! Márton nagyon jól csinálja, és nagyon figyelmes. Ráérez, hogy hol vannak a testen feszült részek, és mi okozhatja a lélekben. A válogatott zenék is szuperek hozzá. Egy-egy alkalomnál komoly felimeréseim is lettek. Szeretettel ajánlom mindenkinek!
Szilvia
Az irodai munka miatt állandó nyak- és hátfájdalomtól szenvedtem, szerencsére eljutottam Marcihoz: a rendszeres masszázs és az általa javasolt gyakorlatok nagyon sokat segítettek, a fájdalom teljesen eltűnt. Sokszor enerváltan, fáradtan érkeztem, azonban a masszázs végére a lelkem is újjászületett! Marci nagyon jó érzékkel ötvözi a svéd-/gyógymasszázst a Ma-uri technikával, javaslom, hogy mindenki próbálja ki!
Orsi

Kapcsolat

Várlak szeretettel! Csatlakozáshoz töltsd ki kérlek ezt az űrlapot. Köszönöm!

Helyszín: "Czakó szalon", XIII., Pannónia utca 12. számnál.

koru_pms

Elérhetőség

Nézz körül az oldalamon!