Érintés és figyelem

érintés és figyelem ma-uri bodywork masszázs

A szeretetteli, figyelemteljes emberi érintés gyógyít. Valami olyat ad, amit más nem. Szükségünk van rá, szükségünk van egymásra. Nem csak mentálisan (beszélgetve), nem csak az érzelemvilágunkban (szeretet érzése belső világunkban), hanem a konkrét fizikai kapcsolódásban is. Persze, tudjuk… És tesszük? Sok idő el tud telni érintés nélkül, és észre sem vesszük. Ha nincs, vagy kevéssé van benne a szokásaink repertoárjában, akkor hiányzik. Talán nem is tudunk róla. Hiszen mindig így volt, megszoktuk.

Ha bevezetünk új szokásokat a családba (vigyázat, nem könnyű!), párkapcsolatba, és többet érintjük, masszírozzuk, öleljük egymást – felülírva vagy ráerősítve az eddigi mintákra -, akkor megfigyelhetjük a kedvező hatásokat. Sokszor a párok, családtagok közti feszültségekre a megoldás nem az aktuális probléma tovább rágása, hanem a mélyebb szintű kapcsolódás helyreállítása, mely segít a napi ügyek kezelésében is.

Ha spontán vagy akár dedikált alkalmakat szentelünk (igen, ez nem szokás, igen, időt vesz igénybe!) arra, hogy teljes figyelmünket adjuk a másiknak szavakkal vagy érintéssel, azzal “emeljük” magunkat.

A MA-URI bodywork kezelésen megtapasztalhatod, hogy ez a különleges polinéz eredetű technika, az áramló mozdulatok és zene együtt milyen nyugalmat, ellazulást tud hozni testi, lelki szinten. Ha belekóstoltál, rájössz, hogy, ez mindig is kellett, mindig is tudtad, hogy szükséged van erre. Így vagy úgy behozod, növeled az életedben az érintést.

MA-URI Bodywork

Teljes testet érintő, masszázs szerű különleges, ellazító kezelés.

Facebook
koru_pms

Elérhetőség

Beszéljünk!

Nézz körül az oldalamon!