A bennünk lévő űr

Üresség. Űr. Hiány. Volt már, hogy érezted: ez irányít? Ez vesz rá arra, hogy valamit szerezz kintről? Szeretet, kapcsolódást bonyolult játszmákkal és félelmekkel, ételt, alkoholt, drogot, kávét, sütit, csokit, élményeket,… Enyhülést. Enyhülést miből?

Meg tudtad már figyelni a külső keresés, “szerzési hullámok” zajában, hogy mi az a konkrét dolog benned, ami ezt okozza? Konkrét érzés, érzet, képek, gondolatok. Hol van az űr? Milyen ez az állapot, amiben ezt érzem?

Általános emberi élmény, azt hiszem.

A MA-URI bodywork kezelés olyan alkalmat kínál számodra, ahol a test és az elme ellazul, új energiát nyer, vitalizálódik, és a zaj csendesül, pihenhetsz. Jó pihenni. Nem úgy, hogy megszerzed, ami a hiányt pótolja, hanem a szerzési késztetésből pihensz. Talán ebben a pihenésben megláthatod azt, hogy mi is benned ez az űr, mikre vesz rá úgy, hogy azt sem tudod rávettek téged valamire.

Ha a téma érdekesnek tűnik számodra, nézd meg dr. Máté Gábor előadását! a belső űrről, függőségről, és sok kapcsolódó dologról. Az Éhes Szellem be akarja tölteni az ürességet, de nem tud annyit enni! Mit mozgat meg benned?

Eljössz pihenni, ellazulni, máshonnan tekinteni erre? (klikk ide!)

Ma-uri bodywork és az üresség, relax, healing, masszázs

MA-URI Bodywork

Facebook
koru_pms

Elérhetőség

Beszéljünk!

Nézz körül az oldalamon!